Klantenservice Medewerker Energie

Omschrijving

Jij vindt het leuk om mensen te helpen en je kennis te delen met anderen. Je kan lekker kletsen, maar vooral goed luisteren. Omschrijven wij jou met de woorden ‘positief’, ‘creatief’, ‘motiverend’ en een vleugje ‘wittines’? Ben jij in ieder geval 24 uur per week beschikbaar, wil je € 1.900 bruto per maand verdienen én werken op een toffe locatie in hartje Rotterdam? Solliciteer en join the madness!


De afdeling

Je maakt deel uit van een team van toppers dat continu bezig is om onze klanten maximaal tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor een supersterke digitale klantenservice. We appen, chatten, facebooken en twitteren de hele dag! Voor vragen over energie en technische vragen over alles-in-1 (internet, tv en bellen) zijn we ook telefonisch bereikbaar. Uitgangspunt is dat onze klanten zoveel mogelijk online zelf kunnen regelen, waardoor we ruimte hebben om écht naar klanten te luisteren en iedere dag een beetje beter te worden. We zijn bereid daar hard voor te werken, maar vinden het minstens net zo belangrijk dat we na werktijd nog even gezellig een drankje met elkaar kunnen drinken. Work hard, play hard! Let op: dit gaat om een tijdelijke functie tot +/- juni 2019. 

Wat ga je doen? 

Je gaat onze klanten een topservice bieden! Makkie toch? Maar de energiemarkt klinkt saai en ingewikkeld… No worries! Dat valt heel erg mee. En we laten je natuurlijk niet zomaar in het diepe springen. We gaan je opleiden tot je alle ins en outs te pakken hebt. En dit doe je niet alleen, maar in een klasje met allemaal gloednieuwe NLE’ers. Als je bent opgeleid ga je aan de slag op de Klantenservice. Samen met je team maak je een succes van de Klantenservice. Je doet dit uiteraard met een glimlach, goed geïnformeerd en met een beetje pit.

Vereisten

Wat neem jij mee? 

Het allerbelangrijkste is dat jij ontzettend leuk bent en zin hebt om de beste service te verlenen aan onze klanten. Dit lukt het beste als je:

  • Beschikt over minimaal een mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Jouw skills 24-40 uur per week kan inzetten;
  • Proactief, geduldig en positief bent ingesteld;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) hebt;
  • Minimaal voor een half jaar beschikbaar bent vanaf november 2018.

Maar.. wat krijg ik? 

Natuurlijk krijg je er ook veel voor terug, namelijk: 

  • Startsalaris van € 1.900 bruto op basis van een fulltime dienstverband;
  • 8% vakantiegeld & reiskostenvergoeding;
  • Supertoffe uitjes en borrels met je fantastische collega’s;
  • Flexibele arbeidstijden die passen bij jouw work-life-balance;
  • Doorgroeimogelijkheden naar afdelingen in de hele organisatie.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog nog vragen? Neem dan contact op met Suzanne Huizing via 06-30453754